workshops, cursus en vilten op vrijdag

Een workshop van WiLD is een belevenis op zich. Je werkt met pure materialen, je leert ze op verschillende manieren toepassen en je maakt een origineel product. Welk product dat is, is afhankelijk van de workshop die je kiest. Vanuit een aantal kaders geef je er je eigen draai aan. Er is ruimte voor eigen inbreng, er zijn veel materialen aanwezig en behoorlijk wat kennis en vaardigheden om over te dragen.

Als je met een groep komt, kan er, afhankelijk van de grootte, iets aan de prijs aangepast worden. Neem daarvoor contact op.

 

Cursus vilten - 7x
Ideaal om de meeste geheimen van het viltproces te ontdekken. Ook als je geen absoluut beginner bent is deze cursus een aanrader om er achter te komen wat allemaal mogelijk is. En als kers op de taart maak je een eigen ontwerp naar keuze in de laatste twee lessen.

Iedere twee weken is er VILTEN OP VRIJDAG, je kunt een strippenkaart kopen of incidenteel meedoen. Je bepaalt zelf wat je maakt en je krijgt professionele begeleiding in een inspirerende omgeving. 

Je hebt een werkplek van 70/125 cm. De materialen die je tijdens de les verwerkt zijn inbegrepen. Werk je thuis verder, dan komen er materiaalkosten bij.